Best Places To Adopt Cats In Lille Near Me

Mama Shelter Lille Refuge Félin pour l'autre Tournai Dierenopvangcentrum Folyfoot Dierenasiel Regio Roeselare

1. Mama Shelter Lille - Lille

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 654 reviews

97 Pl. Saint-Hubert, 59800 Lille, France

Address Website WhatsApp

2. Refuge Félin pour l'autre Tournai - Tournai

Verified

Verified

· 29 reviews

Chau. de Lille 454, 7501 Tournai, Belgium

Address Website WhatsApp

3. Dierenasiel De Leiestreek - Zwevegem

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 301 reviews

Avelgemstraat 186/C, 8550 Zwevegem, Belgium

Address Website WhatsApp
Dierenasiel De Leiestreek: what do users think?
Marina Welvaert: De plaats waar ik m'n lieverd adopteerde. M'n vriendin kreeg vorige week toestemming voor een adoptie van haar hondje. Ik steun maandelijks het asiel...want er word zoveel onrecht gedaan aan honden en katten ea beestjes. Ik post regelmatig foto's van Bobby. Het is een zeer goed verzorgd dierenasiel. De beestjes worden er super verzorgd. Een aanrader. Zint eer ge begint en geef een asieldier ook een kans. Ze zijn u eeuwig dankbaar.
Karleen De Neve: Onze beste vriend rakki gaan bezoeken en hij mocht mee met ons naar zijn nieuwe thuis.Heel vriendelijk ontvangen en veel info en we mochten met rakki direct gaan wandelen ondanks heel veel volk blijven ze vriendelijkIk raad iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen en de dieren een goede thuis te geven want ze verdienen een goed leven voor de liefde die je er van terug krijgt.
Barbara Cota: I really want to adopt the cats since 26/04, than they say is not possible because we leave in busy street but we dont need the cat for outside, was just one possibility if the cats want! A lot of invasive questions like “do you pay rent?”, I understand that they want the best for the cat but I really feel discrimination for I don’t speak the language or for be “buitland”.The most important for sure the cats would have, love and people how really care!I hope they can found some nice family the most fast possible because is really sad to see they for so long in this situation!(My commentary was been deleted, so I let here.)
Annick Foulon: Mooie camping
R AV: Zoals hieronder reeds geschreven, bevestig ik dat het persoon onvriendelijk is en handelt met een infantiliserende en bekritiserende houding
Erika van Rijckeghem: Chapeu voor het welzijn van de zwerfkatten .Jullie zijn top
Heidi Cottens (Vulkaantje): Enorm verzorgt .de diertjes zitten mooi en proper
Anja 't Jampens: Heel netjes in het asiel. Vriendelijkheid kan stukken beter bij bepaalde werknemers.
Lucie Canty: Zeer vriendelijke mensen. Staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Zorgen super goed voor de dieren. We hebben daar onlangs een super lieve hond geadopteerd.
Marie Helene Lefebvre: Heel verzorgd asiel.Heb een katje geadopteerd.
Séverine Vantomme: Veel dieren die nog een goede thuis zoeken
Geert Vandroemme: Vriendelijk de nodige uitleg enz..Zeker eens gaan kijken
claudine de backer: Khad het mij anders voorgesteldAlles is daar piekfijn in orde
Koenraad Lefebvre: Supergoed dierenasiel, er wordt heel goed voor de dieren gezorgd tot ze een nieuwe thuis hebben...
Caroline Glorieux: Proper
Simon Altes: 😍
Katrijn Dermaut: Heel onvriendelijke ontvangst.Een schande dat deze mensen een asiel mogen uitbaten.Een hond bezoeken om eventueel te adopteren is onmogelijk en dit nadat ik eerder al veel dekens, speelgoed en eten bracht voor de dieren.Een dikke 0 voor het personeel.Ocharme die dieren.
chucky the doll: Zeer vriendelijke mensen en er wordt goed gezorgd voor de dieren echt top
Christine Devolder: Van daag geweest. Hondje.geadopteerd.goed dat ze veel ïinformatie vragen.zo komen ze goed terecht bij mensen die echt om ze geven. Voor altijd
Jan Demeulenaere: Prima begeleiding !Zeer goede verzorging !Profs !
nancy vermeesch: We zijn gaan kijken voor een jonge golden retriever.Spijtig genoeg was er geen match met ons gezin.Maar ze hebben ons supergoed ontvangen, aandacht gegeven.Mijn hond laten kennismaken met hun hond.12 jaar geleden hebben we daar een hond geadopteerd en ook dan was het een goede ervaring.Ik hoop dat de jonge rettiever een goed gezin heeft nu met alle aandacht die hij verdient.

4. Dierenopvangcentrum Folyfoot - Waregem

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 68 reviews

Casselrijstraat 90, 8790 Waregem, Belgium

Address Website WhatsApp
Related inquiries Animal shelter:

5. Dierenasiel Regio Roeselare - Roeselare

Not verified

Verify

Not verified
This business has not been claimed. Owners who claim their businesses can update their profile details, add photos, respond to reviews, and more.

Request your free profile now
· 121 reviews

Oude Stadenstraat 4, 8800 Roeselare, Belgium

Address Website WhatsApp
Dierenasiel Regio Roeselare: what do users think?
Peter Tytgat: Nooit bereikbaar en inzetbaarheid op het laagste niveau aller tijdenEnkel goed om de subsidie van de gemeenten op te strijken
Tamara Verhaeghe: Vriendelijke verwelkomt en onze wens vervult. Lieve mensen voor de dieren ook
tatum fowden: Echt jammer dat er zoveel dieren verloren gaan 😱😮‍💨
Peter Joos: Heb je nog materiaal van je huisdier of heb je dubbel materiaal, doe ze een plezier en schenk het aan het dierenasiel
Hilde Vandenabeele (Frullemie): Vriendelijke mensen goed onthaald een aanrader
Nicole Cnudde: Een week geleden had ik opgebeld voor een poes in nood maar wegens tekort aan personeel kreeg ik het antwoordapparaat. Ik vond het heel tof dat ze me zélf terugbelden terwijl ik niets ingesproken had 👍
Papa Tijl Desender: Top
PETER BAILLIERE: Formidabele inzet, geen woorden voor, de gedrevenheid van deze mensen, allemaal omdat er zovelen zijn die niet weten met wat ze beginnen bij de aanschaf van een viervoeter ... Proficiat aan alle medewerkers ! Update review : En een jaar later, kan ik dit maar herhalen!!
Dario Trost: Heel goede plaats om een katje te komen halen. Alles was dik in orde, vriendelijk heel vriendelijk zelfs. De katjes zijn meteen met alles in orde!
Sven De Meulenaere: Gedreven mensen met een zichtbare passie voor hun dieren! 👍
Kenneth Colpaert: Van start tot eind een uitstekende begeleiding gekregen bij de adoptie van ons hondje Lucky. Men stond altijd open voor een wandeling of gesprek om ons te matchen met de juiste hond. De dieren worden er duidelijk graag gezien en met de grootste zorgen verzorgd. Een dikke pluim voor alle medewerkers. Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een adoptiedier.
Carolina Saelaert: Zeer vriendelijk personeel
klaas lamote: Hier gaan de dieren voor. Hoe ze het blijven klaarspelen met de beschikbare middelen is een raadsel. Er word steeds gekeken voor de beste oplossing voor de dieren. Maar vrijwilligers worden altijd gezocht
Christiaan Debaene: Heb dit dierenasiel bezocht op vrijdag 25 februari 2022 in de namiddag.Mooie katten die goed verzorgd worden.Mijn hart smelt voor deze dieren.Zeer vriendelijk personeel die een woordje uitleg geven.
Gregory Bernard: Vriendelijk ontvangen voor het afleveren van voeding.
WaLLy: Netjes en goed behandeld, mensen die met plezier en liefde voor de dieren werken
Carolina Guzman: They love and care animals.
Sylvia de Vries: Onvriendelijk!Ik had een katje gevonden die er slecht aan toe was. Het asiel was niet te bereiken en ik bracht het dan maar naar een dierenarts. Na de eerste zorgen ging het al een stuk beter met haar. De volgende dag belde het asiel mij op en kon ik haar naar het asiel toe brengen.Die kosten die ik heb gemaakt, 74.- euro daar kreeg ik niets van terug. Het beestje was onderkoeld, had vlooien, wormen.... Je kan die toch moeilijk aan zijn lot overlaten.Ik heb haar net afgegeven bij het asiel en toen belde een goede vriend van me dat hij interesse heeft om voor haar te gaan zorgen. Yes, een goed thuis voor haar! Zijn vrouw is ook altijd thuis en zij ziet dat helemaal zitten om voor de jonge kitten te gaan zorgen. Niet de eerste keer dat zij dit doen en daarom weet ik ook zeker dat de kitten hier goed verzorgd zal gaan worden.Terug contact met het asiel. Ik werd alles behalve vriendelijk te woord gestaan. Ik kon de kitten niet meer komen ophalen. Zij zal wanneer ze weer gezond is en gesteriliseerd ter adoptie worden gezet.Maar deze mensen kunnen zoveel meer aandacht en zorg aan haar geven dat dat het asiel aan deze kitten kan geven. Toch kreeg ik de kitten niet mee. Als argument werd er gegeven dat ze bang waren dat ze niet gesteriliseerd zou worden. Er werd niet eens een poging ondernomen om het gezin te leren kennen of om afspraken hierover te maken. Ook de optie gastgezin werd direct van de baan geveegd.Ik kreeg het idee dat het totaal niet om het welzijn van de kitten ging, maar om het geld. Lekker gemakkelijk voor hun om eerst een ander voor de eerste kosten te laten opdraaien en later voor 160.- euro de kitten te gaan verkopen.
Veerle Verworst: Goede zorgen!!
Daan Ketelslegers: Hier hebben ze duidelijk een groot hart voor dieren.
kurt tokolosj: Heel vriendelijk

add a comment of places to adopt cats in Lille

Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.